AmPower Xpress Website

 

Berita Baik Buat Usahawan-Usahawan Yang Dihormati....

Salam Sejahtera,

mohdnizamabu
Nama
: Mohd Nizam Abu
Tempat
: Melaka
Kerjaya
: Usahawan Internet Sepenuh Masa
Sejak : Tahun 2008
Rekod Tertinggi
: RM30,000 sebulan

 

Nama saya Mohd Nizam Abu. Saya adalah usahawan internet sepenuh masa. Dengan membuat dan menjual produk IT saya mampu memperolehi pendapatan yang agak lumayan. Salah satu perniagaan internet saya ialah membina website. Syukur ke Allah swt hasilnya tidak mengecewakan. Semakin lama pelanggan semakin ramai hasil dari kerja dan promosi yang saya buat. Dengan duduk rumah sahaja sejak 2008 saya mampu menjana pendapatan setiap bulan.

Bayangkan potensi 2 trillion pengguna yang mempunyai kuasa membeli yang tinggi dan peluang pemasaran dan promosi yang kebanyakkannya percuma. Persoalannya mengapa 90% usahawan internet gagal menjana pendapatan sehingga kini. Bayangkan kebanyakan program ataupun apa sahaja projek yang anda ceburi melibatkan Internet mesti berkait rapat dengan website. Jadi jika anda tidak mempunyai langsung asas membuat website jika anda menyertai mana-mana perniagaan internet sekalipun berbentuk affiliate pasti akan kecundang kerana strategi berkesan mesti mempunyai website mahupun landing pages untuk memastikan kejayaan anda. Jadi setelah terlibat 3 tahun di dalam bidang ini apa yang boleh saya simpulkan ialah kebanyakan usahawan internet baru tidak mempunyai perkara asas yang sangat penting membina perniagaan di internet..

Persoalannya bagaimana untuk membina website sendiri yang profesional yakni mempunyai ciri-ciri perlu bagi menjadikan website anda benar-benar berfungsi dengan ranking terbaik di google, yahoo serta mempunyai pelawat yang ramai. Ini antara persoalan dan masalah yang menyebabkan kebanyakkan usahawan internet baru gagal. Bukan mudah untuk membina website profesional apatah lagi mempunyai ranking dan pelawat yang ramai. Di sinilah segala persoalan terjawab...

Lihat website yang saya bina mempunyai ranking yang agak baik dengan menaipkan keyword sahaja.

Pertanyaan yang pasti timbul ialah bagaimana membina website yang profesional dengan mudah? Untuk menghasilkannya bukanlah mudah lebih lagi jika tidak mempunyai langsung pengetahuan mengenai IT tentu mustahil rasanya untuk membuatnya apatah lagi yang profesional! Sebenarnya ini juga merupakan masalah saya waktu mula-mula terlibat dengan perniagaan internet. Banyak perkara yang kita tidak tahu sama sekali. Ibarat berjalan di dalam gelap. Sehingga kadang kala agak putus asa. Setelah mempelajari satu perkara rupanya adalah perkara lain lagi yang perlu. Hasilnya setelah ribuan ringgit saya habiskan barulah saya menguasai dan memahami cara sebenar membina dan menjana pendapatan melalui website. Namun setelah mendapat kemahiran yang sewajarnya saya mampu menjana pendapatan dengan membina website ini. Lihat apa kata pengguna:

Lily Haslina adalah penulis novel remaja Malaysia yang sangat dikenali. Beliau biasa ditemuramah oleh majalah, rancangan tv dan akhbar. Dengan adanya ilmu dan panduan dari pakej yang saya ingin perkenalkan kepada anda inilah yang menjadikan saya mampu membina website komersial untuk sesiapa sahaja. Dulu saya pun tak percaya. Tetapi sekarang saya mampu membina website pelanggan dengan harga melebihi RM1,000 !

Untuk itu saya ingin memperkenalkan anda pakej produk yang bukan sahaja akan membantu anda membina website yang hebat malahan mempunyai ranking SEO dan pelawat yang ramai ke website anda walaupun tidak mempunyai asas pengetahuan internet sama sekali...

Saya perkenalkan...

Asalnya saya menggunakan kaedah & teknik ini untuk menjana pendapatan sendiri. Bukan mudah sebenarnya untuk merekabentuk website yang profesional dan mampu menghasilkan pelawat yang ramai. Tetapi setelah mengujinya selama bertahun-tahun apa yang saya lihat ialah teknik ini memang mampu bukan sekadar menghasilkan satu website malahan pelawat dan ranking terbaik di SEO. Selama bertahun lamanya saya melihat ini adalah cara terbaik dan terpantas yang mampu menjadikan usahawan internet bukan sekadar mempunyai website malahan kejayaan sebenar!

Lihat hasilnya setelah saya mengikuti teknik yang hebat ini:

Bukan sekadar anda dapat membuat website profesional malahan dengan Panduan 20 eBook ini nanti akan membantu anda mendapatkan pelawat yang ramai, bakal pembeli yang bertambah setiap hari, ranking website yang teratas dikalangan ratusan ribu website seluruh dunia, website yang mesra SEO dan banyakkan lagi panduan yang pasti akan menjadikan website anda benar-benar menghasilkan pendapatan seperti yang diharapkan!

Inilah persoalan yang bermain difikiran kebanyakan usahawan internet baru. Kenapa tiada pelawat? Sebab anda masih perlu memahami dan memastikan perkara dibawah dilakukan. 90% kejayaan anda ada disini. Inilah rahsia yang telah banyak melahirkan usahawan yang berjaya sebenarnya, bukan sekadar website semata-mata.

Dengan adanya panduan tambahan PENTING ini, barulah website anda bakal dilawati pelawat seterusnya bakal pembeli dari seluruh dunia. Di sinilah bermulanya langkah kejayaan sebenar anda:

. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. . . . .

Dengan adanya panduan lengkap ini akan membantu anda bukan sekadar sebagai usahawan internet baru malahan mengejar pendapatan yang tiada sempadan dengan kemahiran yang meningkat dari hari ke hari hasil mengasah serta meningkatkan kemahiran dari panduan yang diberikan diatas..

Untuk menambahkan lagi peluang pendapatan anda saya hadiahkan anda ebook panduan pantas memasang blog wordpress. Tanpa cara yang terlalu teknikal. Ikut langkah demi langkah yang diberikan sahaja. Dengan panduan ini anda boleh mengambil upah sehingga RM500 bagi upah memasang sebuah blog wordpress untuk kenalan dan saudara mara anda. Menarik bukan..

Satu lagi hadiah istimewa saya untuk anda sebuah ebook panduan menjana pendapatan melalui blogspot dengan Google Adsense. Kaedahnya tidak memerlukan teknikal cuma beberapa strategi dan kaedah yang mudah. Cuma ikut langkah demi langkah. ia akan membantu memberikan pendapatan tambahan yang sangat lumayan untuk anda.

Untuk memastikan anda benar-benar berjaya saya bekalkan anda dengan pelbagai lagi info dan panduan penting dengan berbentuk ebook, video dan software yang pasti akan memberikan kejayaan kepada anda.

Untuk memastikan anda benar-benar mendapat manafaat dari apa yang kami berikan ini kami sertakan 54 ebook dan video tambahan yang sangat diperlukan oleh setiap Usahawan Internet baru yang ingin berjaya. Dengan adanya ebook dan video ini maka lengkaplah secara keseluruhan kaedah yang betul untuk berjaya menjana pendapatan melalui website. Jangan lepaskan peluang yang sangat hebat ini. Ia adalah pelaburan yang sangat berbaloi.

Tahukah anda apa yang saya tawarkan ini jauh lebih hebat dari yang ada dipasaran. Kenapa? Kerana apa yang anda perlukan untuk membina sebuah website sebenar telah saya susun dan kumpulkan di dalam produk ini. Ertinya jika anda membeli produk ini, anda sudah semestinya mampu bukan sekadar memiliki website profesional yang menjana pendapatan malahan mampu mengambil upah membina website untuk usahawan & syarikat korporat!

Dengan kesemua 20 ebook dan tawaran bonus 54 ebook, video & software tambahan yang bernilai ribuan ringgit ini, jangan anda lepaskan. Pada bila-bila masa saya akan menaikkan harga kerana saya tidak mahu terlalu ramai menguasainya sebab ia akan menimbulkan lebih banyak persaingan pasaran sebab lebih ramai web designer akan dilahirkan. Bandingkan Pakej produk saya ini dengan yang ada dipasaran :

Memandangkan ia adalah sangat murah jika dibandingkan dengan pasaran. Tetapi saya ingin memberi anda peluang untuk memilikinya dengan harga yang terbaik. Tidak boleh terlalu murah nanti anda tidak akan mendapat sevis yang terbaik dan tidak terlalu mahal supaya lebih ramai boleh memilikinya. Maka saya mengambil keputusan meletakkan harga lebih murah untuk masa yang terdekat ini:

Anda boleh menjadi member yang mendapat komisyen sekiranya pembeli tersebut membuat belian dari promosi anda melalui sistem Affiliate. Anda cuma perlu membuat pembayaran sebanyak RM50.00 dan mendapat ebook Teknik Melariskan Produk serta link id khas anda memulakan promosi.

Setelah cukup nilai komisyen anda sebanyak RM270.00 maka Pakej ebook ini akan diberikan kepada anda. Jadi dengan bayaran hanya RM50.00 anda masih boleh mendapatkan pakej ini. Cepat sebelum harga tawaran dinaikkan ! Klik dibawah untuk memulakan langkah. Isi Borang di Langkah Pertama. Pilih produk yang bertajuk Daftar Ahli Affiliate RM50.00 setelah anda membuat bayaran melalui online banking.

PS : Bertindak sekarang sebelum ebook & video panduan membina website dengan cepat & mudah ini dinaikkan harga pada bila-bila masa memandangkan ia adalah termurah dipasaran.

PPS : Anda akan didedahkan pelbagai pengetahuan baru bagaimana membina website yang benar-benar menjana pendapatan untuk anda. Malahan dengan panduan lengkap ini anda mampu mengambil upah membuat website untuk kenalan dan saudara mara anda.

PPPS : Saya bukan bercakap omong-omong kosong. Ia adalah maklumat yang diperolehi berdasarkan pengalaman sendiri yang sukar diperolehi oleh mereka yang masih baru di dalam bidang ini. Dapatkan sekarang sebelum harga yang ditawarkan ini ditarikbalik.

free html visitor counters  

Utama | Beli Sekarang! | Hubungi | Affilite
AM Power Enterprise (MA 0127046-W) Internet Homes Business Department
email: admin@ampower2u.com. sms: 013-6763705
Copyright © 2008-2012 Powered by www.ampower2u.com